به گزارش ایران اسلامی، امیلی تورنبری، وزیر امور خارجه دولت در سایه انگلستان طی سخنانی در نشست پارلمان این کشور درباره یمن و عربستان سعودی گفت: «قتل جمال خاشقجی مایه شرمساری است. محمد بن سلمان بهعنوان متهم اصلی این پرونده، متحدان خود در جهان را احمق فرض کرده است».
تورنبری با درخواست از دولت انگلستان برای اعمال تحریم علیه آمران و عاملان قتل خاشقجی گفت: “لازم است که دولت هم جزای نقدی اعمال کند و هم اینکه فروش سلاح به عربستان سعودی را به حالت تعلیق در آورد”.
آلیسون تولیس، نماینده اسکاتلندی پارلمان انگلستان نیز با بیان اینکه عربستان سعودی در ماه اکتبر ۱۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده گفت: “۶۰ درصد از این حملات به بیمارستانها، انبارهای غذا، تاسیسات آب و برق و همچنین راههای ارتباطی انجام شده است”.
جرمی هانت، وزیر امور خارجه انگلستان نیز در این جلسه اعلام کرد دولت فروش سلاح به عربستان سعودی را منوط به رعایت موازین حقوق بشری از سوی این کشور کرده است.
وزیر امور خارجه انگلستان ضمن غیرقابل قبول دانستن وضعیت انسانی در یمن اظهار داشت: “باید برای جرایمی که در یمن اتفاق افتاده تحقیقات دقیقی انجام شود”.
منبع : جام نیوز
http://www.iranieslami.com/?p=74425