به گزارش ایران اسلامی، «راشا تودی» گزارش داد: «طالبان» روز دوشنبه اعلام کرد که مبارزه خود را علیه دولت افغانستان ادامه می دهد و آتش بس اعلام شده از سوی «اشرف عبدالغنی»، رئیس جمهور افغانستان، به مناسبت عید قربان را رد کرد.
عبدالغنی پس از اینکه آتش بس توسط «طالبان» رد شد، دستور داد نیروهای مسلح افغانستان عملیات خود علیه افراد مسلح را ادامه دهند تا زمانی که واکنش مثبتی از طالبان در مورد آتش بس دریافت شود.
در بیانیه ای که توسط دفتر ریاست جمهوری افغانستان منتشر شد، گفته شده که مسائل مربوط به امنیت کشور در عید قربان مربوط به آتش بس احتمالی مورد بحث بوده است.
دربیانیه اشاره شده که عبدالغنی با استانداران و مقامات امنیت و دفاع ملی و اعضای شوراهای استانی و شورای عالی صلح و شورای علما صحبت کرده است.
یکشنبه، عناصر«طالبان» سه اتوبوس را در ولایت قندوز در جنوب شرقی افغانستان ربودند.یک عضو اتحادیه اتوبوسرانی گفت که حدود ۱۷۰ مسافر در اتوبوس های ربوده شده حضور داشتند.
منبع : جام نیوز
http://www.iranieslami.com/?p=58930