علی اکبر زارع افزود: متاسفانه آنگونه که باید و شاید فرهنگ قبل و بعد از اسلام به عموم مردم به ویژه قشر جوان معرفی و شناسانده نشده است.
وی یادآورشد: با نگاهی به وقایع گوناگون قبل و پس از اسلام آیین های مثبت فرهنگی ایرانی و اسلامی را می توان یافت که کمتر به این مهم پرداخته شده است.
زارع افزود: تقویت فرهنگ ایرانی و اسلامی در گرو آشنایی جوانان و مردم با نمادهای ایرانی امکانپذیر است و این مهم با تهیه، تولید و پخش فیلم های فاخر نتیجه بهتری را برای مخاطب فراهم می آورد.
وی اظهار کرد: هم اکنون فیلم و سریال های متعددی در حوزه های مختلف و یا حتی برگرفته از منابع ادبیاتی غرب ساخته و اکران می شود اما در این میان کمتر به شخصیت ها و یا عناصر فرهنگی غنی ایرانی و اسلامی مانند شاهنامه توجه می شود.
این مدرس دانشگاه پیام نور شهرستان ابهر گفت: نبود حمایت های جدی و برنامه ریزی های پراکنده و غیر هدفمند موجب شده حوزه فرهنگی با چالش های جدی مواجه شود.
وی یادآورشد: هم اکنون مدیریت واحد و منسجم در حوزه فرهنگی کشور وجود ندارد و ورود ارگانها و سازمان های متعدد شتاب بخشی اهداف و برنامه های ترسیم شده را با مشکل مواجه کرده است.
زارع افزود: فرهنگ و فرهنگ عمومی و مسایل مربوطه آن از دغدغه های اصلی و مهم مقام معظم رهبری است و توجه فرهیختگان، اندیشمندان واساتید می تواند چشم انداز بهتری را ترسمی کند.
http://www.iranieslami.com/?p=111426